Følg Envirograf:

Om ENVIROGRAF

Eksperter i Passiv Brandbeskyttelse SIDEN 1983

ENVIROGRAF har siden 1983 været en førende kraft indenfor udviklingen af passiv brandbeskyttelse af højeste kvalitet.

ENVIROGRAF startede i 1983 i Dover i England og har siden udviklet sig til en verdensomspændende virksomhed, som har afdelinger i England, Nord- og Sydamerika, Afrika, Asien, Australien og Europa.
Salg og Service i Europa varetages af ENVIROGRAF EUROPE.
ENVIROGRAF har, uden sidestykke, det største, mest alsidige og mest gennem-testede program til Passiv Brandsikring. Vi har mere end 3000 produkter, 200 produktions medarbejdere samt 6 ingenører, kun med brandsikring som fokusområde.
Envirograf er vidt anerkendt for deres innovative udvikling af brandhæmmende teknologier. Produktionen og udviklingen er underlagt strenge kvalitetskrav, som sikrer at Envirograf altid går forrest i udviklingen af passiv brandsikrings teknologi.

ENVIROGRAF har beskyttet LIV og EJENDOMME siden 1983!

ENVIROGRAF Produkterne

E nvirograf er en af pionererne inden for produktion og udvikling af produkter til passiv brandsikring. Vi har produceret passive brandsikringsprodukter siden 1983 og har hovedsæde i Dover i England, her beskæftiger vi mere end 200 medarbejdere. Envirograf har markedets mest komplette produkt program, som dækker alle behov inden for passiv brandsikring. Vi producere alle produkter selv og ud over de mere end 3000 produkter i standardprogrammet laver vi også skræddersyede løsninger til vore kunder.